2008.gads – Žurkas gads

Astroloģiskais jaunais gads iesāksies 2008.gada 7. februārī, un tas būs Žurkas gads. Gada stihija — Zeme.

Ko tad sola Žurkas gads?

Austrumu astroloģijā par Žurku teikts, ka tas ir gudrs dzīvnieciņš, kurš māk izmantot situāciju. Sargieties no Žurkām! Aiz apburošas eņģeļa ārienes Žurka slēpj savu indīgo raksturu un nebūt ne labākās tikumiskās īpašības.

Žurkai patīk komforts, tā veido krājumus, visu savelkot savā alā, un tas var būt raksturīgi arī gada fonam — rūpēties par nākotni, sevis nodrošinājumu, tomēr diemžēl vairāk savtīgi nekā domājot arī par citu labumu. Gadam raksturīga tendence pēc iespējas vairāk naudiņas saraust sev, tāpēc cerēt uz algas pielikumu, labdarību laikam būtu velti. Daži pilnīgi atklāti var sākt dzīvot uz citu rēķina.

Tomēr, ja Žurka kādu mīl, tā spējīga arī upurēties un dot, ne tikai ņemt. Tā var būt arī sentimentāla, ciest no romantikas trūkuma, bezcerīgi iemīlēties.

Pieaugs tendence iesaistīties dažādās apvienībās, interešu grupās. To darbība plauks un zels, jo Žurka nespēj dzīvot bez sabiedrības, kurā var paspīdēt ar savu šarmu un augstāko aprindu manierēm. Līdz ar to liela uzmanība tiks pievērsta arī sabiedrībā notiekošajam, austāko aprindu dzīvei. Mūs gaida ballītes, aizkulišu notikumu peripetijas.

Iespējamas intrigas, skandāli un nodevība gan sabiedrībā, gan politikā, gan katra privātajā dzīvē.

Var uzplaukt izklaides industrija un azartspēļu bizness, jo Žurkai patīk palīksmot un riskēt ar naudu.

Kāds tad būs gads katrai zodiaka zīmei atsevišķi?

Aunam gads iesāksies aktīvi. Būs gan vēlme, gan iespēja sevi pierādīt, sevišķi karjerā. Ieteicams kalt jaunus plānus, pievērsties dažādu projektu izstrādei. Var veidot sadarbību ar ārzemēm. Iespējams, veiksmīgāk izdosies lietas, kuras Auns veiks patstāvīgi, jo kolektīvs darbs vai attiecības ar priekšniecību nebūs augstākajā līmenī un var tikai traucēt attīstībai. No visiem gada mēnešiem lielākā uzmanība jāpievērš janvārim, jo tas iezvanīs visa gada tēmu, ieliks pamatu tālākai nākotnei. Kopumā vēl šogad var iznākt pievērst pastiprinātu uzmanību sadzīves lietām, piemēram, dzīvesvietas jautājumu kārtošanai. Brīvajiem Auniem pienācis laiks noenkuroties laulības ostā, bet precētajiem daudz laika paies, audzinot bērnus, mācoties rast kopīgu valodu. Veselības ziņā var uzliesmot vecas kaites, tomēr visu problēmu pamatā būs stress.

Gads, kad Vērsim daudzas durvis tiks atvērtas, jautājums, vai viņš būs īstajā vietā un laikā, lai pa tām ieietu. Veiksies karjeras lietas, sevišķi, ja esat jau ielicis labu pamatu. Dažiem šis būs ražas novākšanas gads, tomēr arī tad, ja vēl neesat stabils savā darbā, jums ir visas iespējas iekarot virsotnes. Piemērots brīdis, lai beidzot īstenotu sapni par privāto biznesu! Sevišķi veiksies Vēršiem vadītājiem. Vēlams ieklausīties intuīcijā, kā arī ieviest dzīvē vairāk jauninājumu. Privātajā dzīvē daudz kas būs atkarīgs no jūsu spējas pateikt «jā» vai «nē» attiecīgajā situācijā. Iespējams, jūsu partnerattiecības tiks pakļautas pārbaudījumiem. Nepareizi risinot situāciju, varat saskarties ar materiālām problēmām. Labs gads ceļojumiem, mācībām, reklāmai, politiskām darbībām. Ja būsiet apmierināts ar dzīvi, necietīs arī veselība.

Dvīņiem aktīvu kontaktu gads. Varat veidot gan darba, gan privātas pazīšanās. Ieteicams ieviest jaunas darba metodes, likt lietā savas idejas, prāta spējas, kas šogad patiesi būs augstā līmenī. Veiksies Dvīņiem skolotājiem, zinātniekiem, žurnālistiem. Naudas lietās smaida veiksme. Pastāv iespēja iegūt ietekmīgus paziņas. Gaidāmi ceļojumi. Varat iestāties augstskolā vai kursos, turklāt arī ārzemēs. Vispār ārzemju tēma būs aktuāla, iespējams, ka tieši svešā zemē iepazīsieties ar savu nākamo partneri. Gads būs samērā nervozs, ja arī jums it kā visā veiksies, jo kā jau Dvīnis jūs vienkārši nemācēsiet atslābināties, reizēm kritīsiet galējībās, strādājot līdz vēlai naktij. Nav brīnums, ja cietīs veselība. Jums vairāk laika jāpavada svaigā gaisā, jāmāk līdzsvarot darbs un atpūta. Esiet piesardzīgs ar netradicionālo medicīnu, izmantojiet pārbaudītu speciālistu pakalpojumus!

Vēzim dzīve apkārt kūsās, un var likties, ka viss notiek bez viņa līdzdalības. Nav labvēlīgs periods finanšu lietu kārtošanai, ieguldījumiem. Centieties neaizņemties naudu, nokārtojiet visas ieilgušās problēmas ar mantojumiem, tieslietām. Biznesā esiet piesardzīgs, noformējiet darījumu juridisko pusi, neatļaujieties neko nelegālu. Kopumā vairāk ieteicams saglabāt esošo stāvokli, pabeigt iesākto, nevis sākt jaunas lietas. Tomēr, ja nākas to darīt, ieteicams atrast piemērotu laiku. Iespējams, pārmaiņas notiks no jums neatkarīgi. Daudz kas nostāsies savās vietās. Labs laiks sevis sakārtošanai, netradicionālu mācību sākšanai. Jums būs vajadzīgs domubiedru atbalsts, citādi visu skatīsiet tikai baltās vai melnās krāsās. Neaizraujieties ar remontdarbiem mājās vai birojā. Labvēlīgāka gada otra puse, kad lielākas iespējas gan nokārtot biznesa lietas, gan personīgo dzīvi. Daži Vēži veidos ģimenes dzīvi, stāsies laulībā vai plānos bērniņu. Veselība būs pilnībā atkarīga no jūsu garastāvokļa!

Lauvām aktīva sociālā dzīve. Būsiet sabiedriski aktīvs, mēģināsiet iekarot autoritāti. Galvenā būs attiecību joma ar citiem cilvēkiem — kā spēsiet iekļauties kolektīvā, kā pasniegsiet sevi privātajā dzīvē. Svarīgi iemācīties neuzspiest savus pasaules uzskatus, būt diplomātiskam. Gads, kad lielākās problēmas var sagādāt jūsu raksturs, nevis ārēji notikumi. Būs daudz sadarbības priekšlikumu, tomēr neuzņemieties vairāk kā spējat paveikt. Nav vēlams kārtot īpašuma lietas. Finanšu ziņā šoreiz veiksme nebūs jūsu sabiedrotā, tāpēc izvairieties no riska, azarta. Laulības dzīvē iespējamas pārmaiņas, tomēr viss atkarīgs no jūsu vēlmēm. Ja vēlaties, varat saglabāt attiecības, tomēr, ja esat pazaudējis dzirksti un nenotiek savstarpēja bagātināšanās ar partneri, ejiet tālāk. Iespējama karmiska iepazīšanās. Attiecības ar bērniem pusaudžu gados neveidosies vienkārši. Labs laiks veselības uzlabošanai, ja jums ir kādas hroniskas problēmas.

Jaunavas, jums būs jāiemācās lietu skatīt kopumā, jāmaina novecojusī sistēma. Tikai jauna, netradicionāla pieeja palīdzēs sasniegt virsotni un iegūt arī iekšēju brīvību. Iespējama darba maiņa, apjukums profesionālajā jomā. Tomēr viss, kas notiks, notiks uz labu, visam būs sava jēga, gūsiet jaunas atziņas, dzīves mācību. Meklējot jaunu darbavietu, nelieciet uzsvaru uz materiālo faktoru, dariet taču beidzot to, ko sirds kāro! Veidojot privāto biznesu, uzmanīgi attiecieties pret sadarbības partneru izvēli. Mācieties ieklausīties savā iekšējā pasaulē, reizēm ir vērts izdabāt savām kaprīzēm, ne tikai izpildīt citu iegribas. Vēlamas izklaides, atpūtas braucieni kopā ar mīļoto. Precētajiem iespējams ģimenes pieaugums. Uzlabot omu, veselību spēsiet tikai tad, ja ticēsiet tam, ko veicat sava ķermeņa atveseļošanai, nevis akli pakļausieties ārsta norādījumiem. Ticības stiprināšanai šogad ieteicams iegādāties kādu talismana akmeni.

Svariem pārmaiņu laiks, varat koriģēt pagātnē pieļautās kļūdas, plānot nākotni, pat riskēt. Sevišķi veiksmīgs laiks radošo profesiju pārstāvjiem, bet arī visiem pārējiem jācenšas vismaz hobija līmenī ieviest savā dzīvē mākslinieciskas tēmas. Noteikti varat pastiprināti ceļot, apmeklēt kultūras pasākumus, vēl labāk, ja darīsiet to kopā ar savu atvasīti. Nodarbojieties ar mājas lietām, ieviesiet savā ģimenē tradīcijas, stipriniet laulības saites. Brīvie var veiksmīgi apprecēties. Aktīvi piedalieties sabiedriskos notikumos. Visā, kas attiecas uz līgumiem, grāmatvedību, juridiskām lietām, esiet piesardzīgs, izmantojiet speciālistu padomus, ja pats netiekat galā. Ja vēlaties labiekārtot dzīvesvietu, veiksmīgāk tas izdosies gada sākumā, bet, sākot no vasaras, būsiet pārāk izšķērdīgs, nepraktisks. Atlieciet auto pirkšanu uz nākamo gadu. Iespējams, jums trūks enerģijas vai dzīvesprieka, kas ietekmēs arī vispārējo veselības stāvokli. Iekļaujiet savā apkārtnē vairāk dzeltenās krāsas, nesēdiet viens mājās!

Skorpioniem dažādu nejaušību, pēkšņu pavērsienu gads. Skorpionam lielāko problēmu sagādās nespēja sadalīt uzmanību starp darbu un mājas dzīvi. Tomēr šogad lielāka uzmanība jāpievērš tieši pēdējai. Labs laiks ģimenes dibināšanai vai attiecību uzlabošanai. Tuviniekiem būs vajadzīga jūsu klātbūtne, rūpes, sevišķi jūsu vecākiem. Varat uzlabot sadzīves apstākļus, pirkt, pārdot nekustamo īpašumu, veikt remontu, mainīt dzīvesvietu. Pienācis laiks noteikt dzīvē prioritātes, atbrīvoties no nevajadzīgiem sakariem, lietām, darbiem. Karjerā veiksies, ja vien nodarbosieties ar sevi interesējošām lietām un neizvirzīsiet kā mērķi bosa krēslu tikai savas godkāres apmierināšanai. Veiksmīgāks laiks, sākot no aprīļa, pirms tam var likties, ka laužaties aizvērtās durvīs. Varat pievērsties tirdzniecībai, informātikas jomai. Jums ceļā patrāpīsies īstie cilvēki, ja vien nebūsiet par lepnu, lai pieņemtu viņu padomus, sāktu sadarbību. Atsakieties no kaitīgiem ieradumiem un redzēsiet, kā uzlabojas veselība!

Strēlniekiem lielāka uzmanība šogad jāpievērš redzesloka paplašināšanai. Neatkarīgi no vecuma varat izmēģināt spēkus augstskolas solā. Tomēr arī visi citi informācijas gūšanas veidi jums nāks par labu. Gada sākumā esiet piesardzīgs visā, kas skar ārzemju jomu, jaunu kontaktu dibināšana var nedot rezultātus. Arī privāti ceļojumi būs veiksmīgāki no jūnija. Darbā esiet oriģināls, nepaļaujieties uz citu ieteikumiem. Tomēr tai pašā laikā saglabājiet realitātes izjūtu! Veiksies pedagogiem, tirdzniecības darbiniekiem, sabiedrisko attiecību speciālistiem. Toties politiķiem jābūt piesardzīgiem! Gada pēdējie mēneši aktuāli privātajā dzīvē, tāpēc karjeras lietas centieties risināt pirms tam. Mīlas jomā pārmaiņas var sākties gada nogalē. Oktobrī kāds Strēlnieks iejutīsies vecāka lomā. Imunitāte var būt vāja, tomēr dzīvesprieks neļaus jums ilgi palikt gultā. Neaizraujieties ar diētām vai pārmērībām skaistumkopšanā!

Laimes planēta Jupiters šogad ieies Mežāža zīmē, atnesot šīs zīmes pārstāvjiem veiksmi. Piemērots brīdis, lai nostabilizētos, iegūtu atzinību, veidotu karjeru, privāto biznesu. Svarīgi, kādus lēmumus pieņemsiet, jo no tā būs atkarīga jūsu tālākā nākotne samērā ilgā periodā. Nav vēlamas aizmuguriskas darbības, esiet atklāts un to pašu saņemsiet pretī. Esiet piesardzīgs, ņemot kredītu, slēdzot ilgtermiņa līgumus, neuzņemieties neizdevīgas saistības vai nekļūstiet atkarīgs no kāda. Gada sākumā varat iegādāties nelielas sadzīves lietas, apģērbu, bet ar lieliem pirkumiem nesteidzieties. Tāpēc, ja esat nolūkojis jaunu auto, tā pirkšana veiksmīgāka būs gada nogalē. Lai gan iespējami panākumi, prāts būs aizņemts ar drūmām, nopietnām domām. Centieties visiem spēkiem dzīvē ieviest vairāk dzīvesprieka! Ja nevarat tikt galā saviem spēkiem, meklējiet atbalstu domubiedru grupās, pie atbilstošiem speciālistiem, apgūstiet ezoteriskas lietas.

Ūdensvīriem kontaktu gads. Veiksies organizatoriski pasākumi. Daudz laika pavadīsiet kopā ar citiem cilvēkiem, sadarbojoties, palīdzot risināt viņu problēmas. Var atklāties kāda partnera patiesā seja. Rūpējieties par citiem, tomēr neaizmirstiet arī par sevi. Labs laiks, lai nodarbotos ar radošām lietām, psiholoģiju, ezoteriku. Veiksies tiem, kas gada pirmajos mēnešos iedarbinās savas mazās pelēkās šūniņas un nāks klajā ar dažādiem plāniem, projektiem. Tomēr no maija pietaupiet savas idejas, nesāciet jaunas lietas, netērējiet naudu, jo būsiet nepraktisks vai kāds izmantos jūs savā labā. Uzmanīgi apejieties ar naudu, nav labs laiks kredītu ņemšanai. Nauda var nākt, bet jūs to arī tērēsiet. Partnerattiecībās pārmaiņas nav gaidāmas. Iespējams, jūs pārāk nereāli raugāties uz laulības dzīvē izveidojušos situāciju. Būsiet nervozs, var būt problēmas ar asinsvadiem, sevišķi, ja vakaros nespēsiet atslābināties un aizmigt. Ieteicama masāža!

Zivis, darbs un partnerattiecības — lūk, divas šā gada visaktuālākās tēmas! Darba jomā ieteicams saglabāt esošo situāciju. Jauninājumi, paplašināšanās vai darba maiņa neko labu nedos. Visādā ziņā vismaz nogaidiet līdz rudenim. Esiet piesardzīgs, ja kāds sola ātru peļņu, arī sadarbības partneri var izrādieties negodīgi. Iespējams, kāds jaunpienācējs kļūs par jūsu uzticības personu, sastrādāšanās ar viņu nesīs augļus nākotnē. Veiksies radošajām Zivīm. Arī tām, kas strādā sociālajā jomā, medicīnā. Papīru lietas nekārtosies tik ātri, kā vēlaties, tāpēc ieteicams atrast piemērotus datumus, ja gribat slēgt nozīmīgus līgumus, dibināt firmu vai kārtot citas lietas. Privātajā dzīvē iespējamas pārmaiņas, sevišķi, ja laulība pastāv daudzus gadus. Var gadīties, ka nolemsiet iet katrs uz savu pusi. Arī jaunu attiecību dibināšanai šis nav piemērotākais gads, kaut arī romantika sitīs augstu vilni. Šajā ziņā īpaši aktīvs būs pavasaris. Emocijas var sabeigt jūsu veselību.


Autors Horoskopu pasaule

Raksts aizgūts no Apollo

2007.gada 12.decembris

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.