2010.gada jeb Dzeltenā metāliskā Tīģera gada horoskops

2010.gads būs Tīģera jeb dzeltenā metāliskā Tīģera gads. Ko tad labu sola jaunā gada horoskopi?

AUNS
Šogad, iespējams, vēlēsieties kā nekad agrāk slēpt savu privāto dzīvi. Meklēsiet jaunus veidus, kā dažādot attiecības. Iespējams, varat krist kārdinājumā un ļauties dienesta romānam. Precētie zīmes pārstāvji apsvērs domu par ģimenes pieaugumu. Darba lietās īpaši aktīvs var būt pavasara periods, kad vēlme pierādīt sevi un uzlabot savas profesionālās iemaņas, kā arī celt autoritāti un sabiedrisko statusu liks jums sarosīties. Meklēsiet jaunus sadarbības partnerus, lai paplašinātu darbības sfēru. Arī ārzemju komandējumi var dot jums vērtīgu pieredzi, kuru varēsiet vēlāk izmantot savas finansiālās situācijas uzlabošanai. Vasaras periodā vairāk aktualizēsies ar bērniem, to audzināšanu saistītas lietas. Savukārt rudens būs laika posms, kurš parādīs, cik daudz esat izdarījis un kas vēl jāīsteno. Septembrī un oktobrī iespējamas pārmaiņas privātajā dzīvē, nopietni attiecību pavērsieni. Decembrī gaidāms paaugstinājums.

VĒRSIS
Gads kopumā iezīmē daudz darba un neatlaidību mērķu sasniegšanā. Būsiet apņēmības pilns uzlabot savus ienākumus. Aprīlis var pavērsties necerēti veiksmīgs. Attiecībās ar līdzcilvēkiem, īpaši jums tuviem cilvēkiem, centīsieties izrādīt savu labestīgumu un nesavtīgumu. Centīsieties visādi atbalstīt un iedrošināt apkārtējos spert drosmīgākus soļus. Spēsiet būt labs psihologs un padomdevējs. Jūnijs un jūlijs būs intensīvs, iespējami dažādi notikumi, kas neliks jums garlaikoties. Sākot no jūlija, darba lietās atkal būs jūtams neliels uzlabojums, iespējams, iegūsiet kādas ietekmīgas personas atbalstu. Labāk sapratīsieties ar gados jaunākiem cilvēkiem. Rudens periods piemērots, lai pievērstos radošām, arī intelektuālām lietām. Taču par sevi var likt manīt konkurenti, centieties neļauties viņu provokācijām. Veselības ziņā jutīgāks periods var būt pavasarī un rudenī, kad jūs vienkārši varat strādāt līdz spēku izsīkumam. Sākot no novembra beigām līdz pat jaunajam gadam labs laiks, lai pievērstu uzmanību sev, savai figūrai.

DVĪŅI
Ziemas periods var neizdoties tik spīdošs, kā cerēts, iespējami finansiāli sarežģījumi un attiecību problēmas, kas savukārt var traucēt pilnvērtīgi pievērsties darbam. Taču, ja liksiet lietā savu izdomu un pielāgošanās spējas, drīz vien panāksiet ievērojamus uzlabojumus. Filozofija un citas garīgās prakses var palīdzēt sakārtot domas un panākt harmoniju ar apkārtējo pasauli. Pavasarī tieksieties veidot aizvien jaunus kontaktus, ģenerēsiet daudz labu ideju. Iespējams, ir vērts padomāt par sponsoru piesaisti, kas varētu jums palīdzēt realizēt iecerēto. Vasaras laiks piemērots, lai pabūtu kopā ar sev tuviem cilvēkiem, kā arī lai paplašinātu redzesloku un apgūtu jaunas zināšanas. Rudens iezīmēs aktīvāku darba periodu, izmantojiet šo laiku, lai pierādītu, apliecinātu sevi. Esiet atvērtāks pret dažādiem jauninājumiem. Decembris nesīs patīkamus pārsteigumus, būs jūtama augšupeja.

VĒZIS

Gads, kurā var būt gan kāpumi, gan kritumi. Iespējams, saskarsieties ar karmiskiem jautājumiem. Ziemas periodā nāksies vairāk uzmanības veltīt ģimenei. Attiecībās ar otro pusīti centieties rast kompromisu, mazāk uzspiest savu viedokli. Sākot no februāra, privātajā dzīvē lietas sāks virzīties jums vēlamā virzienā. Pavasaris, īpaši marts, nesīs ne tikai labu noskaņojumu, bet arī uzlabojumus darba jomā. Iespējami dažādi interesanti braucieni, komandējumi. Vasarā darba būs daudz, taču arī par finansēm sūdzēties nevarēsiet. Augustā un septembrī daudz uzmanības vajadzēs veltīt jaunu kontaktu dibināšanai. Meklēsiet saikni ar domubiedriem. Centieties atlicināt laiku arī mājas dzīvei, lai tuviniekiem nerodas pamatotas pretenzijas par jūsu pārlieko aizņemtību. Gada nogale būs visai saspringta darba dēļ.

LAUVA
Gada sākums būs aktīvs. Centīsieties sasniegt aizvien jaunus mērķus, uzlabot savu finansiālo situāciju un iegūt paaugstinājumu amatā. Janvāra beigas un februāra sākumā var aktualizēties ar nekustamo īpašumu saistīti jautājumi. Necentieties visas lietas atrisināt paša spēkiem. Ja nejūtaties kompetents kādā jautājumā, aiciniet talkā zinošu speciālistu. Pavasaris nāks ar pārmaiņām, iespējams, dažas no kurām nespēsiet ietekmēt, kontrolēt. Jūnijā iespējams negaidīts brauciens, kura rezultātā var rasties kardinālas pārmaiņas jūsu dzīvē. Pieaugs tuvinieku loma jūsu dzīvē, iespējams, kāds sniegs jums vērtīgu padomu vai arī palīdzēs finansiāli. Rudens pusē, it sevišķi oktobrī, varat pievērsties reklāmas pasākumiem, labs laiks, lai kontaktētos ar medijiem. Gada nogalē vairāk aktualizēsies ar ģimeni, atvasītēm saistīti jautājumi.

JAUNAVA
Janvārī vajadzēs pielikt vairāk pūļu, lai sasniegtu iecerēto. Iespējamas dažādas aizķeršanās saistībā ar tehniku, jābūt uzmanīgākam, slēdzot visa veida līgumus. Sākot ar februāri, uzlabosies attiecības ar pretējo dzimumu, labs laiks, lai iepazītos. Martā jābūt vērīgākam naudas lietās, jo nav izslēgti konflikti saistībā ar finansēm. Nav vēlams aizdot vai pašam aizņemties naudu. Aprīlis un maijs labvēlīgs mācībām, sevis pilnveidošanai. Centieties vairāk uzmanības veltīt bērniem, viņu problēmām. Vasaras periodā iespējami ceļojumi. Attiecības ar otro pusīti, sākot no jūlija, līdz pat gada beigām var kļūt nedaudz saspringtas. Esiet atklāts, izrunājieties, ja kas ir sakrājies uz sirds, un mācieties arī vairāk uzklausīt otru.

SVARI
Janvārī un februārī centieties pabeigt projektus, kurus esat iesācis vecajā gadā. Iespējams, šajā laika posmā būs jārisina ar nekustamo īpašumu saistīti jautājumi, nav izslēgts, ka meklēsiet jaunu dzīvesvietu vai arī uzlabosiet esošo. Pavasarī būsiet romantisku jūtu pārņemts, meklēsiet iespējas iepazīties. Martā nav izslēgti kopīgi atpūtas braucieni uz ārzemēm draugu lokā. Vasaras periodā meklēsiet jaunus veidus, kā uzlabot savu finansiālo situāciju. Tas būs skaidrojams ar papildu izdevumiem mājokļa jautājumā. Jūnijā un jūlijā iespējamas pārmaiņas privātajā dzīvē. Attiecības ar pretējo dzimumu būs visai nestabilas, iespējami pēkšņi notikumu pavērsieni. Rudens periods būs emocionāli saspīlēts, varat nonākt iekšējās pretrunās ar sevi. Meklējiet kādu dzīves pieredzes bagātu cilvēku, kam lūgt padomu. Novembrī un decembrī būsiet atkal zirgā, mācēsiet pievērst sev uzmanību, izmantosiet savu šarmu, lai panāktu sev vēlamu rezultātu, tieksieties iekarot aizvien jaunas simpātijas.

SKORPIONS
Pārmaiņu laiks. Svarīgi notikumi iespējami kā darba, tā privātajā dzīvē. Iespējamās nesaskaņas ar priekšniecību var novest pie darba maiņas. Precētajiem Skorpioniem daudz uzmanības nāksies veltīt bērnu audzināšanai. Nav izslēgts arī ģimenes pieaugums. Gados vecākie zīmes pārstāvji arvien vairāk tieksies pēc garīgām vērtībām, izrādot pastiprinātu interesi par ezoteriskām lietām. Jūs aktīvi pievērsīsieties redzesloka paplašināšanai, vēlēsieties ceļot, iestāsies kādos kursos, kā arī daudz kontaktēsieties ar domubiedriem. Dažādu ideju īstenošanai veiksmīgs laiks pavasarī. Vasarā noteikti ieplānojiet atvaļinājumu un dodieties baudīt citu zemju kultūru. Savukārt rudens periodā aktualizēsies darba jautājumi, pavērsies veiksmīgākas iespējas finanšu ziņā. Uzlabosies attiecības ar brāļiem un māsām.

STRĒLNIEKS
Tīģera gads liks arī jums pašam uzvesties līdzīgi šim zīmes pārstāvim. Ugunīgā Strēlnieka zīme tieksies pēc jauniem iekarojumiem, cīnīsies par savu vietu sabiedrībā. Labs laiks, lai uzlabotu un nostiprinātu savu materiālo stāvokli. Tajā pašā laikā arī nežēlosiet naudu mājokļa labiekārtošanai, mācībām un braucieniem. Būsiet izpalīdzīgs, neatteiksiet palīdzību tuviniekiem. Gada sākumā iespējamas nelielas tehnikas ķibeles, kā arī esiet piesardzīgs pie auto stūres. Martā patīkami notikumi risināsies privātajā dzīvē. Savukārt vasaras sākumā varat doties atpūtas braucienā. Rudens, kā jau mācību laiks, vedinās arī jūs domāt par jaunu apvāršņu apgūšanu, aizrausieties ar filozofiskām tēmām. Visa gada garumā profesionālā plānā iespējami gan kāpumi, gan kritumi, kas lielā mērā būs atkarīgi no jūsu garastāvokļa un spējas sadarboties.

MEŽĀZIS
Panākumu laiks, alksiet jaunu zināšanu, pievērsīsieties dažādām intelektuālām nodarbēm. Veiksmīgs gads tiem, kuri saistīti ar zinātni, izglītības jomu, plašsaziņas līdzekļiem. Nav izslēgta dzīvesvietas maiņa, kā arī automašīnas iegāde. Pastāv labas iespējas atbrīvoties no sliktiem ieradumiem, mainīt dzīvesstilu, pārtraukt kādas novecojušas attiecības. Ziemas un pavasara mēnešos daudz vērības veltīsiet tuviniekiem, dzīvesvietas labiekārtošanai, bērnu izglītības jautājumiem. Nav izslēgts, ka daži Mežāži plānos ģimenes pieaugumu. Arī biznesa cilvēkiem gads sola veiksmi. Pastāv iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm, nomainīt profesiju, ja esošā jūs neapmierina. Veselības uzlabošanas labad par sliktu nenāktu organisma attīrīšana. Katrā ziņā aizrausieties ar dažādām diētām un apmeklēsiet sporta zāli.

ŪDENSVĪRS
Gads, kad jāpieņem svarīgi lēmumi. Svarīgākie un vienlaikus grūtākie periodi iespējami gada sākumā, kā arī jūlijā. Iespējams, komandējumi vai tāli braucieni nenesīs cerēto rezultātu. Kaut arī naudas lietas tūlīt nenoregulēsies, tomēr par darba trūkumu sūdzēties nevarēsiet. Iespējams, liksiet labus pamatus tālākai nākotnei. Lieliski izdosies realizēt dažādus plānus. No darba brīvajā laikā ļoti labprāt darbosieties pa māju. Varbūt pats ķerieties pie remontdarbiem vai iekopiet dārzu. Bērni var prasīt pastiprinātu uzmanību. Varbūt nolemsiet iegādāties viņiem mājdzīvnieku, lai mācītu atbildības sajūtu. Labprāt aicināsiet savā mājā draugus un radus, jo patiks būt uzmanības centrā. Ziemas mēnešos darbā iespējama saskare ar negodīgiem cilvēkiem. Pavasaris profesionālā ziņā noteikti būs veiksmīgāks.

ZIVIS
Radošs gads. Pastāv iespējas realizēt senas ieceres. Svarīgi, lai jums apkārt būtu saprotoši cilvēki. Sevišķi jauki, ja jūsu otrā pusīte arī nodarbojas ar to pašu ko tu. Nav izslēgts, ka mainīsies attiecības ar apkārtējiem, jo nevēlēsieties, lai jūs pakļauj, ietekmē. Iespējams, pievērsīsies dzīves garīgajai pusei. Ziemas mēnešos aktuāli partnerattiecību jautājumi. Neprecētie zīmes pārstāvji nolems stāties laulībā. Jūnijs piemērots, lai atrisinātu ar dzīvesvietu saistītus jautājumus. Rudenī jūsu dzīvē var ienākt cilvēki no tālienes vai arī pats dosieties uz svešām zemēm. Vispār gada nogalē iespējami daudz un dažādi braucieni, kontakti ar ārzemniekiem. Decembris paies atpūšoties, izklaidējoties, rīkojot mājas svinības ne reizi vien.


Raksta autors Horoskopu pasaule

Raksts aizgūts no Apollo
2009.gada 26. decembris

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.